Wellness

Yoga

 

“Als je alle rusteloze activiteiten kunt stoppen, zal je volledige aard verschijnen” Lao Tse

 

Het wezenlijke doel van yoga is het integreren van alle lagen van het leven – aan de omgeving gerelateerde, lichamelijke, emotionele,psychologische en spirituele lagen. Het woord yoga is afgeleid van de Sanskrit naam voor ‘vereniging’; de vereniging van lichaam, geest en ziel, de vereniging van het ego en het diepste wezen, de vereniging van het wereldlijke en het goddelijke.

 

Naast het coachen adviseer ik mensen een vorm van Yoga in hun leven te brengen. Dat kan heel breed zijn en kan heel persoonlijk worden ingevuld. Het heeft een zeer snelle positieve invloed in het leven. Naast individuele sessie organiseer ik workshops, in samenwerking met yogadocenten, om mensen in contact te brengen met de voordelen van yoga en direct te ervaren wat de positieve effecten er van zijn.

 

Meditatie

 

“Als we niet leren mediteren zullen onze kinderen nooit weten wat het is om een pauze in te lassen in hun leven. En dat gaat ons opbreken, in geestelijke gezondheid, in relaties, in geluk” Paul Wilson

 

Iedereen kan mediteren! Het heeft als voordeel dat je jezelf niet verliest in gedachten, maar dat je ze makkelijker voorbij laat gaan en je er niet mee gaat identificeren. Meditatie helpt bij bewust leven, bewuste keuzes maken, die echt bij jou passen. Wil je bewuste keuzes maken in je werk, relaties, gevoelsleven, dan kunnen korte meditaties van 5 minuten al een enorm verschil maken.

Als lifecoach maak ik graag gebruik van ontspanningsoefeningen of korte meditaties.

In workshops introduceer ik meditatieve- of ontspanningsoefeningen.

 

“We geloven massaal dat opwinding en prikkels ons gelukkig maken. Dat is een grote vergissing. Juist de afwezigheid van prikkels geeft je de kans om gevoelens van geluk te ervaren” Paul Wilson

 

Interesse?

Neem contact met mij op voor een afspraak of een vraag.