Consult & Workshops

Workshops

 

Regelmatig organizeer ik workshops. Tijdens deze dag kun je in korte tijd, op intense wijze grote veranderingen bij jezelf teweeg brengen. Via visualisaties, ontspanningstechnieken en gesprekken kom je tot duidelijke inzichten.

 

Vaak maak ik hierbij gebruik van BDR, Body Drum Release, een methode die fascinerend snel beslissingen in je leven kan bewerkstellen.  Maar ook yogatechnieken en bewustzijnsoefeningen zijn krachtige onderdelen.

 

Workshops

Zelfbewust & Blij: Zelfrealisatie! Wordt Zelfbewust... meer Zelfvertrouwen... Ga Zelfcreëren!

1 daagse workshop waarbij je op zoek gaat naar je authenticiteit:

  • Wie ben ik
  • Wat wil ik
  • Hoe ga ik dat ook echt doen?

 

Workshop Scheiden; een groeiproces.

Regelmatig organizeer ik bijeenkomsten over scheiden in samenwerking met Advocaat personen en familierecht, echtscheidingsspecialist en bemiddelaar Laura Boomsma - Shriber. Tijdens deze bijeenkomst geven Laura en ik praktische en deskundige informatie uit onze praktijk over de ‘voorbereidingen’ op een scheiding, het beperken van de confrontatie en stress tijdens een scheiding, en wat te verwachten na een scheiding. Het is ons doel om zo deze grote en vaak moeilijke verandering in iemands leven te transformeren naar een waardevol groei- en bewustzijnsproces.

 

Interesse?

Neem contact met mij op voor meer informatie of schrijf je nu in. Informatie over de data, tijden en kosten zal ik je per mail sturen.