Over mijzelf

Wie ben ik?

 

…vrouw, coach, moeder, vrij, gelukkig, nieuwsgierig, enthousiast, gevoelig, sportief, leergierig, open en in harmonie.

 

Om mij te professionaliseren heb ik een twee jarige opleiding voor Lifecoaching gevolgd. Ook heb ik de opleiding Ayurvedische voedingsleer en Ayurvedische massage gevolgd. Yoga, meditatie en bewustzijnsoefeningen staan centraal in mijn leven.

 

Wie ben jij..?

 

Mijn praktijk richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar:

  • balans tussen werk, gezin, gezondheid en relaties
  • harmonie, op zoek naar passie, vreugde en vitaliteit
  • talenten, loopbaancoaching of nieuwe carrière stappen
  • of voor enkele hele belangrijke keuzes in het leven staan en een verdiepend inzicht kunnen gebruiken
  • een positieve verandering in hun leven

 

En mannen en vrouwen die hun gezondheid willen verbeteren omdat ze;

  • fysieke klachten hebben ten gevolge van stress
  • lichte gezondheidsproblemen hebben en bewuster gezond willen leven
  • moe of lusteloos zijn
  • op zoek zijn naar verandering in hun levensstijl
  • hooggevoelige personen (HSP) die zich beter staande willen houden in deze bewegelijke, snelle wereld. Hooggevoelige mensen en kinderen voelen alles heel intens aan. Er komt meer ‘binnen’ en ze hebben daarom ook meer te verwerken. Dit kan emotioneel en fysiek uitputtend zijn.

 

Wil je hier meer over weten, neem contact met me op voor een afspraak of stel een vraag.

 

Achtergrond

Ik ben geboren in 1974, in Rio de Janeiro, Brazilië. Opgegroeid in Den Haag. Na enkele jonge jaren in de Washington D.C. (V.S.) gewoond te hebben, ben ik in Amsterdam Internationaal Management gaan studeren.Tijdens mijn studie ben ik als aerobic instructrice les gaan geven in sportscholen in Amsterdam. Sindsdien heb ik mij verder verdiept in beweging, gezondheid en voeding.

 

Het roer om...

Eenmaal afgestudeerd ben ik in het bedrijfsleven gaan werken, binnen de internetbranche, als marketing- & communicatiemanager. De inhoud interesseerde mij, echter de interactie tussen mensen op de werkvloer en privé facineerde en boeide mij. Ik ging mezelf steeds meer interesseren in hoe het komt dat mensen doen wat ze doen. Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven, samenwonend en twee kindjes verder besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde weer leven in plaats van geleefd te worden. Ik ben mijn hart gaan volgen en besloot mijn angsten in de ogen aan te kijken. Ik luisterde naar mijn verlangens en behoeften en ging nieuwe kansen voor mezelf creëren. Na een heftige en intensieve periode vond ik mijn zielsbestemming. Vol vreugde, enthousiasme en overgave ben ik er nu om jou dichter bij jezelf te brengen.

 

Mijn kracht is om jou bij je eigen gevoelens en verlangens te brengen. Jou in contact te laten komen met je behoeften, jou levenskracht en je energie te laten stromen. En vervolgens je eigen leven zelf vorm te geven zoals het bij je ZELF past. Kom in je kracht staan, kom dichter bij jezelf. Kom in balans met jezelf.

 

Interesse?

Neem contact met mij op voor een afspraak of een vraag.